For administratorer
Brukere med administratorrettigheter kan reaktivere brukere som tidligere har blitt deaktivert.
Merk: Når en bruker reaktiveres, får brukeren tilbake de samme rettighetene og teammedlemskapene som før deaktiveringen.
Slik reaktiverer du en bruker:
- Logg inn i adminportalen.
- Gå til siden Personer.
- Klikk på Deaktiverte i menyen øverst.
- Velg brukeren du vil reaktivere.
- Klikk på Reaktiver.
- Bekreft valget.
Brukeren er nå reaktivert.