For administratorer
Brugere med administratorrettigheder kan genaktivere brugere, der tidligere er blevet deaktiveret.
Bemærk: Når en bruger genaktiveres, får brugeren de samme rettigheder og teammedlemskaber tilbage, som vedkommende havde før deaktiveringen.
Sådan genaktiverer du en bruger:
- Log ind på adminportalen.
- Gå til siden Personer.
- Klik på Deaktiverede i menuen øverst.
- Vælg den bruger, du vil genaktivere.
- Klik på Genaktiver.
- Bekræft dit valg.
Brugeren er nu genaktiveret.