Under Personer kan du invitere, administrere og deaktivere brugere samt se det samlede antal aktive brugere.
Personer er opdelt i tre faner:
- Inviterede: Se brugere, der er inviteret, men endnu ikke har accepteret invitationen. Du kan se navn, e-mail og tildelte roller.
- Aktive: Se aktive brugere, herunder navn, e-mail, teams og tildelte roller. Vælg en bruger for at se:
- Antallet af teams, personen er medlem af, og rollerne i hvert team.
- Adresse.
- Kort knyttet til brugeren.
- Sådan deaktiverer du en bruger:
- Rul ned til bunden af sidemenuen med personoplysninger.
- Klik på Deaktiver, og følg trinnene.
- Deaktiverede: Se alle deaktiverede brugere.
Bemærk: Hvis en bruger deaktiveres, mens der stadig er udestående transaktioner eller udgifter, giver systemet ingen besked. Transaktionerne forbliver synlige og kan færdiggøres af en udgiftsadministrator.