Under Personer kan du invitere, administrere og deaktivere brukere samt se det totale antallet aktive brukere.
Personer er delt inn i tre faner:
- Inviterte: Se brukere som er invitert, men som ennå ikke har godtatt invitasjonen. Du kan se navn, e-postadresse og tildelte roller.
- Aktive: Se aktive brukere, inkludert navn, e-postadresse, team og tildelte roller. Velg en bruker for å se:
- Antall team personen er medlem av, og rollene i hvert team.
- Adresse.
- Kort knyttet til brukeren.
- Slik deaktiverer du en bruker:
- Bla nederst i sidemenyen med personopplysninger.
- Klikk på Deaktiver og følg trinnene.
- Deaktiverte: Se alle brukere som er deaktivert.
Merk: Hvis en bruker deaktiveres mens personen fortsatt har utestående transaksjoner eller utgifter, varsler ikke systemet noen. Transaksjonene forblir synlige og kan fullføres av en utgiftsansvarlig.