Under Personer kan du bjuda in, hantera och inaktivera användare samt se det totala antalet aktiva användare.
Personer är uppdelat i tre flikar:
- Inbjudna: Visa användare som har bjudits in men ännu inte accepterat inbjudan. Du kan se deras namn, e-postadress och tilldelade roller.
- Aktiva: Visa aktiva användare, inklusive namn, e-postadress, team och tilldelade roller. Välj en användare för att se:
- Antalet team som personen tillhör och personens roller i respektive team.
- Adress.
- Kort som är kopplade till användaren.
- För att inaktivera en användare:
- Scrolla längst ned i sidomenyn med personuppgifter.
- Klicka på Inaktivera och följ stegen.
- Inaktiverade: Visa alla användare som har inaktiverats.
Obs: Om en användare inaktiveras medan personen fortfarande har utestående transaktioner eller utgifter meddelar systemet ingen. Transaktionerna finns kvar och kan slutföras av en utgiftshanterare.